Hoppa till huvudinnehållet

Stortorget 19B – 352 kvm

Kontorslokal i stans bästa läge, nyrenoverade kvarteret Hållstugan, med bra lunchrestauranger, AW-ställen och butiker som närmsta grannar.

I kvarteret Hållstugan erbjuder vi en fantastisk möjlighet att skapa din drömlokal. Denna nybyggda kontorslokal sträcker sig över 352 kvadratmeter där du har chans att vara med och påverka hur din lokal ska utformas. Vill du ha ett öppet och kreativt landskap eller föredrar du stora konferensrum för dina möten? Här är allt möjligt!

Lokalen är belägen en trappa upp med entré från Stortorget. Omgivningen utgörs av stadens puls med närhet till allt centrala Örebro har att erbjuda.

Observera att lokalen inte är anpassad för café eller restaurang.

Inflyttning sker under 2024.

Ta chansen att skapa en inspirerande och produktiv arbetsmiljö samtidigt som du drar nytt av den strategiska placeringen i kvarteret Hållstugan. Kontakta oss redan idag för mer information. Din drömlokal väntar på dig!

Kvarteret Hållstugan – örebroarnas nya mötesplats

Mitt i centrala Örebro, vid Stortorget, skapar vi nya kvarteret Hållstugan, platsen för möten mellan människor, smaker, tradition och inspiration. Här finns möjlighet att driva verksamhet i ett av Örebros absolut bästa lägen med direkt närhet till citypulsen, populära grannar och – inte minst – dina kunder.

  • 25 lokaler varav 8 är nyproducerade
  • Totalt 5 500 kvadratmeter lokalyta
  • I gatuplan skapas 11 butikslokaler, 3 restauranger, ett café (Sveas) och en livsmedelsbutik (Willys).
  • På plan 2 och 3 blir det totalt 9 kontor och verksamhetslokaler på 22–675 kvadratmeter.

Läs mer om nya kvarteret Hållstugan på kvarterethållstugan.se.

Det här finns i området