fbpx
Hoppa till huvudinnehållet

Köpmangatan 42–44 – fem nyrenoverade lokaler

Fem nyrenoverade lokaler i centralt läge!

På Köpmangatan i centrala Örebro erbjuds möjlighet att hyra nya och fräscha lokaler. Är du intresserad av att driva butik, kontor- eller någon form av behandlingsverksamhet i ett spännande läge?

Fem renoverade lokaler

Lokalerna på Köpmangatan görs helt klara med väggar och golv enligt standard och står klara till hösten 2024. I bildspelet hittar du planlösningar för lokalerna.

  • Lokal 1, 80 kvadratmeter
  • Lokal 2, 105 kvadratmeter
  • Lokal 3, 80 kvadratmeter
  • Lokal 4, 69 kvadratmeter
  • Lokal 5, 61 kvadratmeter

Kvarteret renoveras

Här renoverar vi i kvarteret och skapar fem nya lokaler i bottenplan med entré mot Köpmangatan. Vi tillskapar en levande atmosfär med en ny restaurang på Krämartorget samt tre nya kontorsvåningar. På Drottninggatan 31 skapar vi även en stor lokal för behandlingsverksamhet samt en mindre lokal.

Läget

Här är det nära både till stadens puls och till kommunikationer. Inom bekvämligt avstånd ligger Conventum, en multianläggning för konferens, kongress, mässor och nöjen som har över 200 000 besökare per år.

Runt hörnet ligger Våghustorgets busshållplatser och shoppinggalleriorna Vågen och Krämaren som tillsammans har drygt 40 butiker och flera miljoner besökare varje år. Tågstationen Södra station ligger endast fyra minuters promenadväg bort.

Det här finns i området