Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Vi vill veta vad du tycker om oss!

I november skickar vi ut en enkät, där du som bor hos oss får ge din syn på oss som hyresvärd. Svaren ger oss vägledning om vad vi behöver förbättra och hur vi kan bidra till att göra Örebro till en bra stad att leva, bo och verka i.

Örebrovy

Idag den 24 november skickar vi en enkät ut till cirka 15 000 bostadshyresgäster som har mejladress registrerad hos oss.

I undersökningen ställer vi frågor som bland annat rör den rådande pandemin, trygghet, trivsel, servicenivå och hur man uppfattar ÖBO som hyresvärd. Dina svar är viktiga för oss. Vi använder oss av enkäten som ett underlag när vi tar fram våra verksamhetsmål för det kommande året. Vi vill ju att våra kunder ska vara nöjda både med sitt boende och oss som hyresvärd.

Undersökningen genomförs och hanteras av undersökningsföretaget Netigate.

Du som bor i en studentbostad omfattas inte av den här undersökningen, för studenter genomförs en separat undersökning.

Bor du hos ÖBO, men fick inte något mejl?

Då saknar vi tyvärr din aktuella mejladress. För att få enkäten och information från oss ber vi dig att uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor. Då är du med nästa gång – och kan göra din röst hörd!

I de fall två personer står på kontraktet är det den av er som står som nummer ett på avtalet som får enkäten.

Om du inte fått enkäten, men vill vara med och svara i år, kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Fick du mejlet, utan att vara hyresgäst hos ÖBO?

Det beror troligen på att du angivit din mejladress som kontaktuppgift för en anhörig, till exempel en förälder. Är du osäker, så hör av dig.

Tack för hjälpen!

Vi hoppas att du som inbjuds att besvara enkäten tar chansen att göra det. Dina svar hjälper oss att arbeta mot vår vision: att möta örebroarnas olika behov och önskemål och tillsammans utveckla ett attraktivt Örebro där människor trivs, vill bo och verka.

Här når du oss om du har frågor:

019-19 42 00
kundcenter@obo.se

Tillbaka till Nyheter