Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Vi frågar: Vad tycker våra hyresgäster och örebroarna om ÖBO?

Under hösten undersöker vi hur man uppfattar ÖBO som hyresgäst och örebroare i allmänhet. Svaren kommer att ge oss vägledning om vad vi kan göra bättre för att uppnå målet att bidra till ett attraktivt Örebro att leva, bo och verka i.

Vi frågar dig som hyr bostad av oss

Tisdagen den 15 oktober skickas en enkät ut  till 16 000 bostadshyresgäster som har mejladress registrerad hos oss.

I undersökningen ställer vi frågor som bland annat rör bostaden, utemiljön, trivsel, servicenivå och hur man uppfattar ÖBO som hyresvärd.  Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda med sitt boende och oss som hyresvärd. Svaren kommer att analyseras på flera olika nivåer i företaget, så att vi ser vad vi bör förbättra framöver. Du som bor i en studentbostad omfattas dock inte av den här undersökningen, där genomförs en separat undersökning.

Undersökningen genomförs och hanteras av undersökningsföretaget Netigate.

Bor du hos ÖBO, men fick inte någon enkät?

Då saknar vi tyvärr din aktuella mejladress. För att vara med i fortsättningen ber vi dig att uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor. Då är du med nästa gång – och kan göra din röst hörd!

I de fall två personer står på kontraktet är det den av er som står som nummer ett på avtalet som får enkäten.

Vi frågar 1 000 örebroare

Från och med 21 oktober genomför vi även en varumärkesundersökning där vi vänder oss till 1 000 örebroare som inte bor hos ÖBO, utan i villa, bostadsrätt eller hos andra hyresvärdar.

Tanken är att se vilken bild som örebroarna i allmänhet har av ÖBO: om man känner till vårt bestånd, de värderingar vi står för och vilken servicenivå vi kan ge. Vissa av frågorna kommer också att ingå i hyresgästenkäten, så att vi kan se om det finns skillnader i bilden av ÖBO.

Undersökningen genomförs och hanteras av undersökningsföretaget Netigate.

Tack för hjälpen!

Vi hoppas att du som inbjuds att besvara enkäten tar chansen att göra det. Dina svar hjälper oss att arbeta mot vår vision: att möta örebroarnas olika behov och önskemål och tillsammans utveckla ett attraktivt Örebro där människor trivs, vill bo och verka.

Vy över Örebro mot Krämarhusen

 

Tillbaka till Nyheter