Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Telia ny leverantör av ett grundpaket av tv-kanaler till våra hyresgäster

Vi gör oss redo för den digitala tidsåldern genom att övergå till öppna digitala lösningar för tv, internet och telefoni i hela beståndet. Vi fortsätter dock att erbjuda ett gratis basutbud av tv-kanaler. Från den 1 oktober är det klart att det blir Telia som är ny leverantör av ett grundpaket av tv-kanaler till ÖBOs hyresgäster.

Med ett öppet digitalt nät väljer du som bor hos oss tv, internet och telefoni utifrån sina egna behov. I det digitala utbudet finns tjänsteleverantörer med olika erbjudanden och priser som uppdateras och moderniseras efterhand.

Men, vi vill även fortsättningsvis erbjuda våra hyresgäster ett gratis grundutbud för tv. Telia är ny leverantör av detta grundutbud och från den 1 oktober kan den hyresgäst som vill få tillgång till ett grundpaket utan kostnad.

– Vi har valt att förändra vårt tv-utbud, så att det blir ett helt öppet och digitalt erbjudande. Telia är en av tjänsteleverantörerna, men från den 1 oktober är Telia även leverantör av det grundpaket av tv-kanaler som våra hyresgäster kan välja, som ett alternativ till övriga tjänster som Telia och övriga marknaden erbjuder, berättar Ulf Rohlén, vd ÖrebroBostäder.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få erbjuda ÖrebroBostäder vårt grundpaket av tv-kanaler – utöver vårt tv-innehåll, säger Jonas Drougge, ansvarig för New Business Sales på Telia.

I det kostnadsfria grundutbudet ingår tv-kanalerna:

  • SVT 1 (HD) och play
  • SVT 2 (HD) och play
  • SVT 24 (HD) och play
  • SVT Barn (HD) och play
  • Kunskapskanalen
  • TV4 (HD) play
  • Axess tv (kulturkanal)

Hur beställer jag ett basutbud för tv?

Du ringer direkt till Telia på telefon 0105-510 610 (öppet vardagar 9-18) och gör din beställning. Då får du en aktiveringskod och beställer samtidigt din tv-box som skickas till ett utlämningsställe nära dig.

Här hittar du mer information om framtidens tv.

Tillbaka till Nyheter