Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Här är årets grannar!

Till följd av coronaviruset tvingas vi tyvärr att ställa in årets ÖBO-gala. Men vi ville ändå ta tillfället i akt att uppmärksamma och tacka några av våra hyresgäster som gjort något alldeles extra under året. På ett coronasäkert vis förstås!

Vinnarna har alla blivit kontaktade av vår vd Ulf Rohlén och fått en personlig gratulation över telefon, samt en present överlämnad. Stort tack för det ni gör!

Här är årets vinnare

Årets granne: Lovisa Liyanage, Fabriksgatan

Lovisa engagerar sig utöver det vanliga och tar ansvar för att skapa trivsel för barnen på Fabriksgatan. Under sommaren har Lovisa anordnat spontana aktiviteter för barnen och varit initiativtagare till att ÖBO införskaffat lekutrustning som barnen kan låna.

Årets seniorhyresgäst: Hasse Ekstrand, Karlslundsgatan

Hasse är 82 år och har hjälpt alla sina grannar på Karlslundsgatan 23 A-E med att ställa om tv-apparaterna till digitala sändningar. Till Hasse kan grannarna ringa vilken tid på dygnet som helst, och han är alltid lika tillmötesgående och trevlig. Hasse har också hjälpt till när it-problem uppstått i gemensamhetslokalen och snabbt kommit till undsättning när det strulat. Hasse är både ÖBOs och hyresgästernas klippa!

Årets unga hyresgäst: Saemn Mnsor, Varberga

Saemn är en nyfiken kille som på ett fantastiskt sätt bidragit till trivseln på VOX-badet under hela sommaren. Han har på eget initiativ varit vid badet varje dag, visat stort intresse för att hjälpa till med olika arbeten och bidragit med god stämning och trivsel.

Årets lokalhyresgäst: Emil Sjöberg, Ica Nära Längbrotorg

Med ett starkt driv och ett stort engagemang har Emil under året jobbat på ett nytänkande och utmärkande sätt med att förnya sin ICA-butik på Längbrotorg. Genom att vara lyhörd för sina kunders behov och utveckla butiken därefter är vi säkra på att ICA Längbrotorg kommer att lyckas ta kundupplevelsen till en ny nivå!

Tillbaka till Nyheter