Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Framtidens tv flyttar hem till dig

Den 28 februari 2021 slutar Com Hems ”tre hål i väggen” att fungera hos ÖBO. Istället utrustar vi din bostad med en digital mediabox (tjänstefördelare) där du själv väljer vilket utbud och vilken tjänsteleverantör du vill ha.

Den 28 februari 2021 slutar Com Hems ”tre hål i väggen” att fungera hos ÖBO.
Istället utrustar vi din bostad med en digital mediabox (tjänstefördelare) där du själv väljer vilket utbud och vilken tjänsteleverantör du vill ha.

Idag är fiber en förutsättning för fortsatt utveckling av den digitala kommunikationen. Därför tar ÖBO nu steget över till att helt digitalisera tv-utbudet via fiber. Det innebär att vi under det närmaste året ersätter tv via Com Hem med ett öppet, digitalt tv-utbud via fiber i alla våra bostäder.

Med ett öppet digitalt nät väljer du som kund internet och tv utifrån dina behov och även telefoni om du vill. För oss som fastighetsägare är det även viktigt att våra bostäder har modern teknologi för att vi ska kunna erbjuda dig digitala tjänster i det smarta hemmet. Våra fastigheter är redan utrustade med internet via fiber och tv via fiber är en fortsättning på den utvecklingen.

För att göra detta behöver vi utrusta alla våra bostäder med en digital mediabox.
Installationen av mediaboxar sker i etapper från och med februari i år och projektet ska vara klart i februari 2021.

Vi meddelar när det är dags!
Vi hör av oss till dig med ett aviseringsbrev 14 dagar innan det är dags för installation av mediabox i din bostad.

Har du frågor?
Besök gärna vår sida obo.se/fiber där du hittar frågor och svar om förändringen eller kontakta oss på telefon 019–19 42 00.

Tillbaka till Nyheter