Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Vi söker energitekniker (vikariat)

Till enheten för ventilation- och driftteknik (VDT) söker vi energitekniker, som skall sköta den dagliga driften av våra fastighetstekniska system för energi i våra bostadsområden. Vikariatet beräknas pågå under cirka ett år med början så snart som möjligt.

Din yrkesroll

Som energitekniker kommer du att arbeta med driftoptimering, tillsyn och service av fastighetstekniska installationer. I arbetet ingår att aktivt följa upp energiförbrukningar, bidra med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll samt många kontakter med våra hyresgäster.

Du som person

Vi tror att du har erfarenhet från drift och skötsel av värme- och ventilationsanläggningar. Vi ser gärna att du har en driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning och goda kunskaper i energisystem-, vvs- eller styr- och reglerteknik. Då vi jobbar med datoriserade fastighetssystem och arbetsordersystem så är god datorkunskap ett krav. Till dina personliga egenskaper hör att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en positiv och utåtriktad läggning. Du kan vidare självständigt planera ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har en vilja att utvecklas i arbetet. B-körkort är ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa gruppchef för VDT John Birkensköld, 019-19 44 23 eller driftchef Johnny Ström, 019-19 43 50. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17 december 2018. Urval sker löpande. Din ansökan lägger du in via Ansök-knappen nedan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-12-17

Tillbaka till jobblistning