Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Vi söker en utvecklingsstrateg med inriktning social hållbarhet

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Som utvecklingsstrateg har du god helhetssyn, lätt för att samarbeta och hög analytisk förmåga. Du behöver ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vara mycket strukturerad och självgående. Vi söker en person som är bra på att se kopplingarna mellan det strategiska och operativa och gillar att kliva in i frågor och ta dem i mål. Vi önskar ett stort engagemang i hållbarhets- och utvecklingsfrågor och söker dig som kan entusiasmera och har lätt att få med dig andra.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att utveckla processer och se helheten i större projekt. Du trivs att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 
Som utvecklingsstrateg koordinerar du delar av koncernens utvecklingsfrågor med särskilt fokus på social hållbarhet. I rollen ingår ett samordningsansvar för koncernens arbetsmarknadsinsatser, ett av våra största satsningsområden inom social hållbarhet. I detta ingår att fungera som stöd till vår inköpsorganisation när det gäller sociala hållbarhetsaspekter i upphandlingar. Du kommer att arbeta med implementering av styrdokument, utredningsarbete samt koordinera och driva specifika utvecklingsprojekt. Du kommer även ha en koordinerande roll när det gäller vår projektportföljstyrning. Din roll kommer tillhöra enheten ”Hållbar utveckling” där du kommer vara involverad i enhetens övriga arbete som rör kvalitetsfrågor, verksamhets- och affärsutveckling.

Du är lyhörd och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att stå stark inför nya utmaningar. I ditt arbete är du också med och bidrar till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer

  • Utbildning på högskolenivå med koppling mot social hållbarhet, verksamhetsutveckling, kvalitetsledning eller motsvarande som arbetsgivaren finner relevant för rollen.
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande befattning.

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Anna-Carin B Magnusson, chef hållbar utveckling, 019-19 42 91 eller 070-719 42 91.  
Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24.

Vi behöver din ansökan senast 2020-10-25. Varmt välkommen!

 ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Tillbaka till jobblistning