Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

IT-supporttekniker

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Vi är inne i en utvecklande och spännande fas gällande digitalisering – vill du vara med?


Fastighetsbranschen har länge varit relativt opåverkad av digitaliseringen, men intresse och omställningstakt ökar i hög hastighet och det gäller att hänga med i utvecklingen och ligga i framkant. Vi är därför nu inne i en utvecklande och spännande fas på ÖrebroBostäder AB där vi aktivt jobbar med digitaliseringen och där IT-enheten är en viktig del. Är det här frågor du brinner för som vi gör, då kanske du är vår nya IT-supporttekniker?

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som IT-supporttekniker kommer du primärt att arbeta med second-linesupport. Till arbetsuppgifterna hör drift, övervakning och underhåll av nätverk, switchar, WiFi, servrar, brandväggar, proxy-server, O365, vdi-pc, backup, follow-me-print, mdm-system.

Dig som person
Vi ser dig så klart ha ett stort IT-intresse och är tekniskt kunnig. Ditt arbetssätt präglas av att du är logiskt tänkande, strukturerad problemlösare, serviceinriktad och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Andra egenskaper vi ser att du har är mycket god samarbetsförmåga och är stresstålig. Personlig lämplighet är något vi värderar högt.

  • Krav på att du har arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
  • Du har lägst en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller högre datautbildning.
  • Krav på goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
IT-enheten består idag av åtta personer som ensamt ansvarar för all IT-drift inom ÖrebroBostäder AB. Vi ser oss själva som ett engagerat team som har ett tätt samarbete inom gruppen för att lösa problem och uppgifter så snabbt som möjligt. Här är det högt i tak och vi delar gärna med oss av kunskap och information för att få kunskapsspridning i gruppen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att ringa till IT-driftchef Thomas Carlsson, tel 019-19 42 45 / 070-719 42 45. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, tel 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast den 24 mars 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Tillbaka till jobblistning