Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Ungdomstrainee

Vill du testa på hur det är att jobba på ÖBO? Bor du i Vivalla? Är du mellan 18 och 21 år? Kan du jobba 4 timmar/dag i två månader?

Om du svarat ja på dessa frågor då är du kanske den vi söker! Du får en riktig anställning hos oss och jobbar deltid i två månader. Du kommer att jobba på vårt bovärdskontor i Vivalla och lära dig bl.a. vad en bovärd och kundvärd jobbar med.

Du kommer även att gå runt och bekanta dig med våra andra avdelningar som t.ex. kundcenter, uthyrning, reparatörsgruppen m.fl. för att få ett helhetsgrepp om ÖBOs verksamhet.

Tanken är att du, efter två månader, ska känna dig rustad för ett ev. framtida sommarjobb hos oss. Dessutom kommer du att skapa många kontakter och referenser och få en häftig arbetserfarenhet att skriva in på din CV vilket kommer att underlätta ditt framtida jobbsökande.

För mer information är du välkommen att ringa boendeutvecklare Ajdin Gurda på 019-19 42 70. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, 019-19 42 00. Din ansökan vill vi ha senast den 31 december 2018. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan. Urval sker löpande.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Tillbaka till jobblistning