Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Sommarjobb inom fastighetsskötsel

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Varje sommar behöver vi ett flertal ersättare inom fastighetsskötsel till våra bostadsområden under ordinarie personals semesterperiod. Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård.

För att söka jobb hos oss ska du fylla lägst 17 år under året. Merparten av de vi anställer behöver ha körkort. Meriterande är om du går eller har slutfört en trädgårdsutbildning eller har erfarenhet av likande arbeten.

För mer information är du välkommen att ringa till någon av gruppcheferna på fastighetsskötsel: Ingo Franz, Mattias Lindblom, Anna Andersson, Samir Pletilic, Asim Krak, Peter Wennlöf, Marcus Karlsson eller Anneli Haag. De nås via ÖBOs växel på 019-19 42 00. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tillbaka till jobblistning