Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Sommarjobb inom fastighetsskötsel

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

ÖBO Fastighetsskötsel söker semestervikarier under sommaren 2020.

Varje sommar behöver vi ett flertal ersättare inom fastighetsskötsel till våra bostadsområden under ordinarie personals semesterperiod.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård.

Kvalifikationer
För att söka jobb hos oss ska du fylla lägst 17 år under året.
Merparten av de vi anställer behöver ha B-körkort eller AM-kort. Meriterande är om du går eller har slutfört en trädgårdsutbildning eller har erfarenhet av liknande arbeten.

Vem söker vi?
För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktat inställning. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare bör trivas med att ta eget ansvar samt att kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det eftersom du kommer att ersätta ordinarie personal.
Du har god förmåga att själv kunna planera ditt arbete och även dela med dig av dina kunskaper.
Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, flexibilitet och personlig lämplighet.

För mer information är du välkommen att ringa till:

Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum
Anneli Haag 019-19 44 62 FS Norrby
Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble
Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla
Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen
Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta
Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken
Samir Pletilic, Gruppchef på Maskingruppen, 019-19 44 19.

Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Gabriel Johansson, 019-194200. Du är välkommen med din ansökan senast den 30 april 2020. Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Tillbaka till jobblistning