Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Servicetekniker el, tele

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Enheten för ETK-El söker servicetekniker inom el, tele. Som servicetekniker arbetar du med el-tele-service, samt viss nyinstallation.

Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet inom yrkesområdet och minst BB1-utbildning inom el. Viktigt är att du har god fysik, är flexibel och självgående. För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktad läggning, ha lätt för att samarbeta, är strukturerad och har en problemlösande analysförmåga. B-körkort är ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa till gruppchef Pär Barkestam, 070-719 46 49 eller driftchef Johnny Ström, 070-719 43 50. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Din ansökan vill vi ha senast den 3 april 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-04-03

Tillbaka till jobblistning