Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Projektledare underhåll

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete som projektledare? Ett arbete där du dagligen får arbeta med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt företag som bygger och renoverar morgondagens bostäder med långsiktighet och hållbarhet i fokus? Är du redo att ta nästa kliv i karriären är du välkommen med din ansökan för då kan ÖBO vara något för just dig!

Du som person 
Du har förmåga att organisera och planera flera parallella projekt samt arbetar strukturerat mot uppsatta mål. Du är handlingskraftig och tydlig samt har ett helhetsperspektiv och förmåga att anpassa dig till förändringar. När det gäller de administrativa arbetsuppgifterna så ska du vara bekväm med att jobba digitalt.

Du ingår i en grupp med flera projektledare som har liknande uppdrag. Arbetet sker oftast i tät kontakt med hyresgäst, förvaltare och entreprenörer. Det innebär att du behöver ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt ett positivt och utåtriktat bemötande. Vi ser vidare att du är affärsmässig, strukturerad och stabil. I din vardag sker ofta snabba omprioriteringar varför flexibilitet är en viktig egenskap.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att styra processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 
Som projektledare ansvarar du helt för dina byggprojekt. Du planerar och driver projekten från början till slut. Huvudsakliga projekt är till exempel vattenskador, brandskador, lokalanpassningar och andra oplanerade underhållsåtgärder. Du ansvarar för avrop av ramavtalsentreprenör och har ett genomgående ekonomiskt ansvar. Under projektens gång har du en tät uppföljning och säkerställer leverans och kvalitet.

Du är lyhörd och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att stå stark inför nya utmaningar. I ditt arbete är du också med och bidrar till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens, gärna inom bygg.
  • B-körkort
  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av byggbranschen.
  • Vi ser det som meriterande om du varit i någon form av arbetsledande roll inom bygg.

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Start enligt överenskommelse.

Intresserad?

Så här i semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor. Välkommen med din ansökan!

Tomas Almnor, gruppchef Bygg- och måleriservice, 019-19 42 95. Tillgänglig fr o m 9 augusti.

Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24. Tillgänglig 12-16 juli samt 26-30 juli.

Vi behöver din ansökan senast 2021-08-12. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2021-08-12

Tillbaka till jobblistning