Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Maskinförare för säsongsanställning

ÖBO Fastighetsservice söker maskinförare för säsongsanställning under 2019. Som maskinförare utför du många arbeten med stor gräsklippare, traktorer och andra maskiner inom trädgårdsskötsel. Även arbete som fastighetsskötare ingår. Detta innebär trädgårdsskötsel och lokalvård.

Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet. För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktad läggning, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Vidare är det viktigt att själv kunna planera sitt arbete och även dela med sig av sina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet. B-körkort är ett krav och övriga körkort/förarbevis meriterande.

För mer information är du välkommen att ringa till Samir Pletilic, gruppchef inom Maskingruppen, 019-19 44 19. Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019. Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.

OBS! Sommarjobb söker du på annan plats. Annonserna kommer i januari / februari 2019.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Tillbaka till jobblistning