Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Lokalvårdare vikariat

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Vi söker lokalvårdare för vikariat till vår Städgrupp. Tillträdet önskas så snart som möjligt. Vi ser gärna att du både har utbildning inom och erfarenhet av lokalvårdsarbete, gärna även kunskaper inom golvvård. Till dina personliga egenskaper hör att du är noggrann, kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta, är flexibel, verkligen gillar lokalvårdsarbete och har en positiv inställning. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till Marcus Karlsson, gruppchef för Städgruppen, 019-19 44 69. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Vi ser fram emot din ansökan senast den 28 mars. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-28

Tillbaka till jobblistning