Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Lokalutvecklare till Omsorgsfastigheter

ÖBO Omsorgsfastigheter tillgodoser Örebro kommuns behov av goda bostäder för äldre och gruppbostäder för funktionshindrade genom att äga, upplåta, bygga och utveckla fastigheter för avsett ändamål. Idag har bolaget ansvar för ca 40 fastigheter med cirka 80 000 kvm yta. Omsorgsfastigheter är organiserat inom ÖBO Lokaler som totalt består av tolv medarbetare.

 

Nu söker vi en lokalutvecklare för en tillsvidareanställning som ser möjligheter och utmaningar i att, utifrån kundens behov, förvalta, anpassa och utveckla bostäder och lokaler i våra omsorgsfastigheter. Arbetsuppgifterna som lokalutvecklare finns inom områdena förvaltning, lokalutveckling och ombyggnation, underhållsinventering, planering och genomförande, fastighetsdrift, avtalshantering mm.

 

Vi söker dig som har erfarenheter av förvaltning, utveckling och drift av bostäder och lokaler. Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund med kunskaper inom fastighetsförvaltning, samhällsbyggnad, fastighetsekonomi och hyresjuridik. Ett personligt driv, ansvarstagande, kundfokus och problemlösare som ser möjligheter är bra egenskaper i det här arbetet. Du bör också ha en god analytisk förmåga och en vilja att utveckla dig själv och det du gör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

För mer information är du välkommen att ringa Michael Gustavsson, gruppchef för Lokaler och Omsorgsfastigheter, 019-19 42 75. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, 019-19 45 45. Din ansökan (personligt brev och cv) vill vi ha senast den 31 januari 2018. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Tillbaka till jobblistning