Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Koordinator till Fastighetsservice

Till Fastighetsservice söker vi en koordinator som kommer att ansvara och samordna arbetet med vårt nya arbetsställe Mötesplats Neutronen. Sex enheter kommer att finnas i Neutronen vilket innebär att cirka 120 medarbetare kommer att utgå därifrån i sitt dagliga arbete. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för samordningen av rutiner och se till att det administrativa och praktiska arbetet inom Fastighetsservice fungerar. Du är den sammanhållande personen på kontoret och har samordningsansvaret för arbetsmiljön på Mötesplats Neutronen. Du gillar att prova nya idéer och har en positiv inställning till förändringsarbete.

 

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och mycket god PC-vana, tycka om att strukturera och vara lyhörd samt att stimuleras av att se människor utvecklas. Du behöver vara praktiskt lagd då enklare vaktmästeriuppgifter förekommer. Erfarenheter av administrativt och ekonomiskt arbete är en fördel. Till dina personliga egenskaper hör att du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

För mer information är du välkommen att ringa till Johnny Ström, Driftchef på fastighetsservice 019-19 43 50. Facklig representant från Vision är Mona Liljenskog, 019-19 46 45, Din ansökan vill vi ha senast den 19 december 2018. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-12-19

Tillbaka till jobblistning