Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

KMA-Samordnare till Fastighetsutveckling

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Om oss:
Inom Fastighetsutveckling arbetar vi med ny­ och ombyggnationsprojekt och består av fyra grupper, Projektledning Bygg, Projektledning Installation, Projektutveckling samt Bygg & måleriservice. Våra enheten hanterar allt från utredningar i tidigt skede, ny­ och ombyggnadsprojekt samt överlämning till förvaltning och garantiärenden, men även vvs­ och elprojekt, akuta byggåtgärder, beställning av lägenhetsunderhåll och måleriservice.

Din roll:
Som kvalitet-, miljö- och arbetsmiljösamordnare stöttar du våra projektutvecklare och projektledare i att driva och samordna KMA-arbetet vid planering, projektgenomförandet och i uppföljningen. Du följer upp och säkerställer entreprenörernas kvalitetsarbete och miljöarbete. Analyserar riskbedömningar och vidtar åtgärder för att säkerställa entreprenörernas arbete i dessa frågor. Du stöttar i arbetet med att certifiera våra projekt enligt miljöbyggnad eller liknande certifieringssystem. Arbetsmiljöfrågor har ett extra fokus och du deltar vid riskbedömningar, skyddsronder och genomför revisioner för att säkerställa arbetsmiljön på våra byggen. Du vägleder och ställer krav internt och på våra konsulter och entreprenörer. Det ingår också att följa upp olyckor och tillbud. I ditt arbete bidrar du till att öka kunskapen inom Fastighetsutvecklingen genom att skapa fungerande rutiner och arbetssätt, driva förbättringsarbeten och göra internutbildningar.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom bygg eller liknande som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du tidigare har haft en liknande tjänst och/eller arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi ser det värdefullt att du har tidigare erfarenhet från entreprenörs- och byggbranschen.

Du som person:
Vi ser att du ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor där du med engagemang arbetar systematiskt med ett analytiskt och strukturerat förhållningssätt. Arbetet ställer krav på att du är självständig i ditt sätt att arbeta med förmågan att ta stort eget ansvar, kan ställ krav, driva förändringar och följa upp. Dokumentation är A och O som du obehindrat och med noggrannhet tar dig an. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer ha många interna och externa kontakter där du förmedlar ett budskap på ett tydligt och självsäkert sätt.

Vi värdesätter personlig lämplighet högt.

Övrigt:
Krav B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Anställningsform:
Tillsvidare anställning. Heltid.

Intresserad? Hör av dig!
Jan Dahlkvist, byggchef Fastighetsutveckling, telefon 019-19 42 19
Sten-Inge Dellevåg, Vision, telefon 019-19 42 24

Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen! Din ansökan vill vi ha senast den 21 februari 2020. Du ansöker via Ansök-knappen nedan. 

Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-02-21

Tillbaka till jobblistning