Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

IT-projektledare

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

ÖBO har likt resten av samhället klivit in i en högre transformationstakt när det kommer till digitalisering. Inget tyder på att takten avstannar, snarare tvärt om. Det betyder att ÖBO som organisation behöver fler resurser som arbetar med verksamhetsutveckling med digitalisering som fokus, vilken till största del kommer att bedrivas i projektform.

Du som person 
Som projektledare på enheten Digital utveckling gillar du att ligga i framkant när det kommer till smarta lösningar, spaningar och utveckling. Du drivs av att effektivisera och förbättra vardagen för våra medarbetare och kunder. Vi tror du är bra på att analysera behov och sammanställa kravspecifikationer från verksamheten samt kan arbeta med implementation i det känsliga skedet mellan projektfas och linjeverksamhet. Du har fokus på kvalitet, planeringsförmåga och är bra på att kommunicera. Du gillar att ta egna initiativ, är nyfiken och engagerad.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att styra processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 
Som IT-projektledare är din huvuduppgift projektledning vilket innebär att på ett strukturerat sätt kunna driva ett projekt i hamn, från förstudie till implementation. Du vill vara med och utveckla vårt sätt att bedriva digitaliseringsprojekt, speciellt inom ramen för PPS (Praktisk Projekt Styrning).

Du är lyhörd och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att stå stark inför nya utmaningar. I ditt arbete är du också med och bidrar till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer

  • Du har universitets-/högskoleutbildning med inriktning mot systemvetenskap eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
  • Du har teknisk kompetens med kunskaper inom IT och standardiserade IT-plattformar.
  • Du har arbetat några år som projektledare med IT-fokus.
  • Du har genomfört större implementationer av nya system.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid. Start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Petter Runesson, chef Fastighetsservice, IT och säkerhet, 070-719 44 46.

Malin Nyström, digitaliseringsstrateg, Digital utveckling, 070-719 43 05.

Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24.

Vi behöver din ansökan senast 2021-07-25. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2021-07-25

Tillbaka till jobblistning