Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Handledare till Sommar i Vivallaparken

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.


ÖBO Vivalla söker handledare för barn och ungdomar i projektet Sommar i Vivallaparken.

Period: Projektet pågår mellan vecka 25 till vecka 33. Om möjlighet finns är det bra om du kan närvara några dagar innan projektstart för planering av projektet.

Arbetstiden är dagtid mellan kl. 8 och 17. Kvällsarbete fram till klockan 20.00 kan förekomma.

Som handledare kommer du ingå i ett handledarteam där du huvudsakligen kommer att genomföra aktiviteter tillsammans med våra feriepraktikanter för våra barn och ungdomar i stadsdelen. Tillsammans med ÖBO kommer du också vara med och utbilda ungdomarna i frågor som rör avfallshantering m. m. Ungdomarna som är mellan 15 och 18 år delas in i tre perioder om 3 veckor vardera. Totalt kommer 45 ungdomar ha genomgått feriepraktik hos oss när perioden är slut.

Vi söker dig som har någon form av ledarutbildning för barn och ungdomar (avlutad eller pågående) och/eller erfarenhet av att leda barn och ungdomar. Du ska ha lätt för att skapa relationer mellan individer och vara utåtriktad. Vi sätter stort värde på att du är strukturerad, har god administrativ förmåga och är självgående som person. Det är viktigt att du kan arbeta hela perioden.

För mer information får du gärna kontakta Mona Liljenskog på telefon 019-19 42 00 på ÖBO.

Din ansökan vill vi ha senast 31 mars 2019. Ansöker gör du via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tillbaka till jobblistning