Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Gruppchef ventilation och driftteknik (VDT)

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

 

Vi söker dig som vill ta ansvaret att leda och utveckla vår drift och service inom värme, kyla och ventilation i våra fastigheter.

VDT´s uppdrag är att tillgodose en god boendemiljö för våra hyresgäster genom att utföra tillsyn, drift och service samt felavhjälpande reparationer framför allt inom värme, kyla och ventilation. Enheten består av energitekniker som ansvarar för driften av våra fastigheter. Vi har även projektledare och systemtekniker i gruppen. Tillsammans är vårt mål att minska energianvändningen utan att försämra inomhusmiljön för våra hyresgäster.

 

Din uppgift som gruppchef blir att tillsammans med driftchefen leda och utveckla verksamheten där dina arbetsuppgifter bland annat är att: 

  • aktivt coacha och leda 15 energitekniker i arbetet
  • samordna arbete med andra gruppchefer inom drift och service och övriga funktioner inom företaget
  • beställa, attestera och följa upp inköp av tjänster och material
  • vara delaktig i det ekonomiska arbetet med att ta fram budget och prognoser samt tolka resultatrapporter
  • vara personal- och arbetsmiljöansvarig och bland annat genomföra medarbetar- och lönesamtal, kompetensplanering och rekrytering

Vi söker dig som har en som lägst gymnasieutbildning i grunden och helst en eftergymnasial vidareutbildning inom drift- eller fastighetsteknik. Det är en fördel om du har kunskap om lagen om offentlig upphandling (LOU). Du förväntas ha goda datakunskaper i Officeprogrammen samt goda ekonomikunskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och av personal- och verksamhetsansvar.

Viktiga personliga egenskaper för tjänsten är att du är flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Du trivs att jobba i team och är duktig på att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Du förväntas ha god ledarförmåga och vilja att jobba utifrån våra värderingar människors lika värde, samhälls- och miljöansvar och öppenhet.

 

För mer information är du välkommen att ringa till driftchef Johnny Ström, 019-19 43 50. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast den 15 oktober 2019. Du ansöker via Ansök-knappen nedan.

 

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

 

 

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-10-15

Tillbaka till jobblistning