Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Fastighetsskötare för säsongsanställning 2022

Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Som fastighetsskötare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som fastighetsskötare arbetar du främst med trädgårdsskötsel och lokalvård. Bland arbetsuppgifterna ingår trimning, gräsklippning, rensning i rabatter, buskvård, städning av utemiljö och lokalvård i våra trapphus och tvättstugor.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom fastighetsskötsel samt kunskap kring hanteringen av de maskiner som används i det dagliga arbetet.
  • Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
  • B-körkort är ett krav

Anställningsform
Säsongsanställning, heltid med start i april alternativt maj 2022

Intresserad? Hör av dig!

Asim Krak 019-19 43 64 FS Brickebacken/ Tybble

Markus Karlsson 019-19 44 61 FS Norrby

Ingo Franz, 019-19 44 03 FS Vivalla/Baronbacken

Mattias Lindblom 019-19 43 84 FS Varberga/Oxhagen

Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51 FS Rosta

Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54 FS Markbacken

Anna Andersson, 019-19 44 56 FS Centrum

Åsa Stridfeldt, 019-19 42 87 Västerporten

Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets 070-719 44 55.

Vi behöver din ansökan senast 2022-01-31. Varmt välkommen!

I denna rekrytering söker vi även fastighetsskötare till vårt dotterbolag Västerporten.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Tillbaka till jobblistning