Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Energitekniker

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Till enheten för ventilation- och driftteknik (VDT) söker vi energitekniker, som skall sköta den dagliga driften av våra fastighetstekniska system för energi i våra bostadsområden.

Din yrkesroll

Som energitekniker kommer du att arbeta med driftoptimering, tillsyn och service av fastighetstekniska installationer. I arbetet ingår att aktivt följa upp energiförbrukningar, bidra med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll samt många kontakter med våra hyresgäster.

Du som person

Vi tror att du har erfarenhet från drift och skötsel av värme- och ventilationsanläggningar. Vi ser gärna att du har en driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning och goda kunskaper i energisystem-, vvs- eller styr- och reglerteknik. Då vi jobbar med datoriserade fastighetssystem och arbetsordersystem så är god datorkunskap ett krav. Till dina personliga egenskaper hör att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en positiv och utåtriktad läggning. Du kan vidare självständigt planera ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har en vilja att utvecklas i arbetet. B-körkort är ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa gruppchef John Birkensköld, tel 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-04-03. Din ansökan lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-04-03

Tillbaka till jobblistning