Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Distriktskoordinator

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Till distrikt Vivalla-Baronbackarna söker vi en distriktskoordinator som vill vara den coachande och ledande personen till bovärdarna. Detta innebär bland annat att du ska ansvara för samordningen av rutiner och se till att det administrativa arbetet på distriktet fungerar. Du bistår även distriktschef med ekonomisk uppföljning, upprätthåller servicenivån till kund och är den sammanhållande personen på kontoret. Du är inte vara främmande för att prova nya idéer och har en positiv inställning till förändringsarbete.

Som koordinator kommer du även att vara med och skapa och upprätthålla kontaktnätet i stadsdelen, kunna delta i möten utanför kontoret samt på egen hand ansvara för en del förekommande arbeten i stadsdelen.

Du som söker ska ha god datavana, erfarenhet av administrativt arbete, tycka om att strukturera ditt arbete och vara lyhörd samt stimuleras av att se människor utvecklas. Meriterande är om du har erfarenhet från bovärdsarbete och/eller arbete i chef/ledarroll.

B-körkort är ett krav. Du har lägst gymnasieutbildning.

För mer information är du välkommen att ringa till Peter Hovlund, distriktschef Vivalla-Baronbackarna på telefonnummer 019-194334. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, 019-194200. Din ansökan vill vi ha senast den 26 maj 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Tillbaka till jobblistning