Hoppa till huvudinnehållet

Genom att använda obo.se accepterar du vår användning av cookies

Bovärdar och kundservicepersonal (extrapersonal)

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Vi söker nu extra personal för tim- och visstidsanställningar till en extra bemanningsgrupp som ska stötta vår organisation vid korttidsfrånvaro. Vi söker dig som vill lära känna en spännande bransch och olika typer av arbetsuppgifter. Det kommer innebära att du måste var  flexibel till vilken arbetsplats du jobbar på från dag till dag.


Arbetsuppgifter
Arbetet som bovärd innebär bland annat att genomföra lägenhetsvisningar, flytt- och städbesiktningar, beställa reparationer och service samt vara ansiktet utåt till våra hyresgäster.

Arbetsuppgifterna inom kundservice mer allmänt kommer vara varierande inom kundservice och administration på våra olika arbetsplatser och kontor.

Kvalifikationer
Du ska tycka om att arbeta självständigt, vara stresstålig och behärska svenska i tal och skrift. Självklart har du en positiv syn på människor med olika bakgrund. Hög social kompetens och god samarbetsförmåga är viktigt. Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning och goda datakunskaper i Officepaketet samt god administrativ förmåga. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

B-körkort är meriterande för vissa arbetsuppgifter. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande när vi har behov av extra personal. 


För mer information är du välkommen att kontakta HR-specialist/administratör på personalenheten via vår växel, 019-19 42 00. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog, 019-194200. Din ansökan vill vi ha senast den 15 maj 2020. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Ansök här

Sista ansökningsdag: 2020-05-15

Tillbaka till jobblistning