ÖBO bäst i test - www.obo.se
Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / ÖBO bäst i test

ÖBO bäst i testÖBO är bäst i test!

Varje år gör ÖBO tillsammans med AktivBo en enkätundersökning som vi delar ut till hälften av våra hyresgäster. AktivBo samarbetar med många bostadsbolag i landet och vi kan därför jämföras med varandra.

På den årliga Bench Mark Event-galan som AktivBo ordnar var ÖBO i år nominerad i tre klasser. I år vann vi pris för bästa Produktindex, vilket innebär att vi hade bäst resultat på frågorna om lägenheten, allmänna utrymmen och utemiljön.

Priset från AktivBoDe vi tävlar emot är bostadsbolag som har mer än 9 000 lägenheter (kallat gigantklassen), och vi är oerhört stolta över att vi har placerat oss i toppen även i år.

Tack till alla som svarat på hyresgästenkäten, det är era synpunkter som gör att vi kan förbättra oss från år till år.

Fakta

AktivBo AB är ett familjeägt konsultföretag med verk-samhet uteslutande inom fastighets- och förvaltnings-branschen. AktivBo har sedan starten 1991 bedrivit undersöknings-, utrednings- och konsultverksamhet på uppdrag av såväl kommun-ägda som privatägda fastighetsföretag.

Varje år premieras de bästa kundenkätsresultaten i olika kategorier och klasser.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se