Du är här: Startsida / Om oss / Arbeta hos oss / Att jobba på ÖBO / Chef för Fastighetsservice

Chef för FastighetsserviceKul med utmaningar!


Petter var tidigare länsdriftchef på landstinget här i Örebro, men har dessförinnan även jobbat som servicechef på Sydkraft (numera Eon). Men på ÖBO känner han sig hemmastadd då han för nästan 10 år sedan arbetade på VDT.
Petter– Det har varit spännande och jättekul att få komma tillbaka. Jag trivdes jättebra här på ÖBO och har alltid känt att jag längtat tillbaka lite grann. Dessutom var timingen rätt och tjänsten kändes väldigt lockande, fortsätter han.

I januari 2008 klev Petter upp på pallen som chef för Fastighetsservice här på ÖBO och med friska tag vill han föra in nya krafter i företaget.

 – När man varit ifrån ÖBO en tid såfår man verkligen fått upp ögonen och har sett vilket välskött företag ÖBO är och hur bra renommé det har bland människor man träffar ute i andra sammanhang. Många av dem jag träffat som arbetar med ÖBO på något sätt har bara lovord att säga, vilket känns kul.

Att axla ansvaret som chef för Fastighetsservice är inte en lätt uppgift.

– Det är en tuff men rolig uppgift att få ett uthålligt förbättringstänk för att nå målen vi satt för Fastighetsservice, avslutar Petter glatt.

Fastighetsservice utför:


- Skötsel av mer än 3 500 ventilation- och värmeinstallationer
- Service i  490 tvättstugor
- Skötsel av  41 brandlarm/sprinklercentraler
- 65 000 service och reparationer per år
- Gräsklippning på en yta som 108 fotbollsplaner
- Städning av 1 600 trapphus
- Tvättning av 11 000 moppgarn per vecka
- Plantering av 28 000 sommarplantor per år

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se