Du är här: Startsida / För våra hyresgäster / Betala din hyra / e-faktura

e-fakturaEnkelt att betala med e-faktura

Vi vill gärna att det ska vara smidigt för dig att vara hyresgäst hos ÖBO. Därför vill vi föreslå ett bekvämt sätt att betala din hyra, nämligen via en elektronisk faktura över Internet.

Kontakta din bank, så hjälper de dig att komma igång.

Erbjudanden från ÖBO till dig som har e-faktura
Tillsammans med ÖBOs hyresavier skickar vi ofta med en bilaga. Bilagan kan innehålla ett erbjudande eller information om något som rör dig som hyresgäst.

Du som betalar din hyra via e-faktura får tillgång till samma information/erbjudande på nätet!

Det enda du behöver göra är att gå in under ”Visa faktura” och där klicka på ”Information/erbjudande”. Då kommer du till vår hemsida och till de pdf-filer som är aktuella för tillfället.

Om du redan betalat din hyra och missat att titta på visa faktura, kan du istället välja ”Historik”. Där ligger alla dina betalda fakturor och efter varje hyresfaktura från ÖBO hittar du en liten symbol för ”Visa faktura”. Klicka på någon av dem och du kommer till vår hemsida och de aktuella bilagorna som vi just nu har.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se