Du är här: Startsida / För våra hyresgäster / Bredband, tv, telefoni och parabol

Bredband, tv, telefoni och parabolBredband, tv, telefoni och parabol

Stadsnät
Alla våra lägenheter är anslutna till Stadsnät, vilket ger tillgång till internet, telefoni, tv och en rad andra bredbandstjänster ur ett och samma uttag.

Stadsnät är ett öppet nät där du har ett brett utbud av tjänsteleverantörer att välja mellan. Det håller priserna nere och kvaliteten på topp. På Stadsnäts hemsida hittar du information om alla tjänster och leverantörer och deras olika erbjudanden.

Till Stadsnät >>

Kom igång
Det enda du behöver göra för att ansluta dig till Stadsnät är att koppla in datorn till bredbandsuttaget som sitter i väggen. Då kommer du automatiskt till en startsida där du väljer leverantör. Inom 15 minuter är du sedan igång och kan surfa!

Vill du beställa telefoni och/eller tv går du in på Stadsnäts hemsida under fliken "tjänster" eller klicka här för att komma direkt till sidan.

Du kan även ringa kundtjänst på telefon: 019-761 47 70.
Öppettider: måndag-torsdag 08.00-20.00 och fredag 08.00-17.00.

TV
Alla våra fastigheter i centrala Örebro är anslutna till Com Hem, som erbjuder digital-tv med ett varierat utbud. Förutom 17 analoga kanaler som ingår i grundutbudet har du tillgång till ca 160 digitala tv-kanaler i olika kanalpaket.

Com Hem erbjuder även bredband och telefoni. Du kontaktar själv Com Hem om du vill utöka ditt kanalutbud, teckna bredband- och/eller telefoniabonnemang eller om du har problem med tv-sändningen.

Till Com hem >>

Parabol
Om du vill sätta upp en parabolantenn i anslutning till din bostad, så måste detta av säkerhetsskäl godkännas av ÖBO. Kontakta oss om du har frågor kring paraboluppsättning.Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se