Du är här: Startsida / För våra hyresgäster / Boinflytande / Gårdspysslare

GårdspysslareGårdspysslare

Vi har inom ÖBO flera erbjudanden för dig som är hyresgäst och vill engagera dig lite extra för din boendemiljö. Vårt mest populära erbjudande är gårdspysslare.

Vad är en gårdspysslare?
Våra gårdspysslare bidrar till att öka trivseln på gården. Gårdspysslarna gör det lite extra fint på gården, planterar blommor eller grönsaker och sköter dessa. Idag har vi cirka 150 gårdspysslare hos ÖBO.

Det kan handla om att anlägga en rabatt, plantera i en kruka eller skapa någon utsmyckning på den gemensamma gården. Gårdspysslarna hjälps sedan åt att sköta det som planterats. Det går att vara ensam gårdspysslare på sin gård men det blir kanske roligare och mer lättarbetat om flera är med.

ÖBO står för det material och de plantor som behövs.

Ökar trivseln
Våra gårdspysslare tycker att det är roligt, att det gjort stämningen på gården bättre och att de lärt känna sina grannar bättre. På flera håll har det varit planteringsdagar där barnen på gården fått vara med och plantera kryddor och annat. När det sedan växt upp kan alla som vill sedan njuta av riktigt närproducerade örter.

Som gårdspysslare bjuds du in till olika arrangemang, föreläsningar, trädgårdsmässor och då och då en inspirationsresa. Det är en oerhört mycket värt för oss att ha så engagerade hyresgäster som smyckar våra stadsdelar och bidrar till gemenskap och trivsel.Gårdspysslarnas verk i Brickebacken.

Vill du bli gårdspysslare?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se