Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Lokaler / Lediga lokaler / Kontor / Storgatan 52

Storgatan 52Lokal på norr

Ett perfekt läge för dig som vill sitta på norr! Kontor eller butik på 196 kvm, flera kontorsrum, och pentry. Ledig från hösten 2018.

 

 

 

 

 

Kontakta mig:

Kontakta ÖBO
Noomi Bååth, Lokalutvecklare på ÖBO Lokaler
Mejla: noomi.baath@obo.se
Telefon: 019-19 44 58 eller vx. 019-19 42 00

Läget:

Det är i de nordöstra delarna av Örebro som närheten till Sveriges fjärde största sjö, Hjälmaren, blir tydlig. Längs Lillån och Svartån, som mynnar ut i Hjälmaren, finns det fina promenadstråk som bjuder på både kultur och natur. Våtmarkerna och strandängarna vid Rynningeviken är en oas för många örebroare. Sommartid möts fågelskådare, motionärer och flanörer i en salig blandning utmed de fina gång- och cykelvägarna. Vintertid är viken full med skridskoåkare som antingen väljer stanna kvar nära stranden eller snöra på långfärdsskridskorna för en längre tur ut på Hemfjärden.

Mitt i vattenparken, mellan Rynningevikeno och Oset ligger Naturens hus. En mötesplats för alla naturvänner med kafé och restaurang.

Det tydligaste riktmärket för norr är vattentornet Svampen. Här bjuds på en fantastisk utsikt, förtäring eller en allmänbildning i vattenutställningen Aqua Nova.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se